Mjuk Pepparkaka


Mjuk, härlig och saftig pepparkaka!

Ingredienser
0,5 st Zucchini, skalad och urgröpt
6 Ägg
1,5 dl Kokosolja, utan smak
0,5 dl Honung
1,5 dl Kokosmjöl
1,5 tsk Vaniljpulver
1,5 tsk Bikarbonat
1,5 tsk Kanel, mald
1 tsk Ingefära, mald
1 tsk Nejlikor, mald
1 nypa Flingsalt

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka zucchinin grovt.
3. Mixa zucchinin med ägg länge, tills smeten är fluffig.
4. Värm kokosoljan och låt svalna.
5. Blanda honung och kokosolja.
6. Blanda alla torra ingredienser.
7. Häll honungsblandningen och de torra ingredienserna i äggblandningen. Rör om väl.
8. Häll smeten i en smord sockerkaksform.
9. Grädda i mitten av ugnen i ca 30-35 minuter. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar ytterligare ca 10 minuter för att torka.
10. Ta ut kakan och låt den svalna i sin form.