Jordnötsfudge på Chokladbotten med Chokladsås


9 bitar

Ingredienser
Botten
2 msk Kakao
1 dl Cashewnötter
1 dl Kokos, riven
1 nypa Flingsalt
1,5 dl Dadlar, ca 10-15 st

Fudge
2,5 dl Jordnötssmör
3 Bananer
2 tsk Vaniljpulver
1 nypa Flingsalt
0,5 dl Kokosolja, utan smak
Ca 1-2 msk Honung

Chokladsås
0,5 dl Kakao
0,5 dl Vatten
Ca 1 msk Honung
1 nypa Flingsalt

Garnering: Jordnötter

Gör så här
1. Mixa alla ingredienser till bottnen. Tryck ut i en form, 21*21 cm.
2. Mixa alla ingredienser till jordnötsfudgen till en helt slät smet.
3. Häll smeten över chokladbottnen. Ställ in i frysen.
4. Blanda ingredienserna till chokladsåsen i en kastrull.
5. Värm såsen under omrörning, låt småputtra en liten stund. Ställ i kylen, gärna över natten.
6. Rosta några jordnötter i en stekpanna till garnering. Salta eventuellt. Hacka dem grovt.
7. Ta fram kakan i god tid och låt den gärna stå i kylskåp några timmar innan servering.
8. Skär upp i 9 bitar. Häll chokladsås över och strö lite jordnötter ovanpå.