Lakrits- och Hallon Pannacotta


4 Portioner

Ingredienser
Lakritslager
2 dl Mandelmjölk eller hemgjord Créme Fraiche
0,5 msk Lakritspulver
0,5 tsk Vaniljpulver
1 msk Honung
1 tsk Gelatin

Hallonlager
2 dl Mandelmjölk eller hemgjord Créme Fraiche
2 dl Hallon
1-2 tsk Honung
0,5 tsk Vaniljpulver
1 tsk Gelatin

Garnering: Hallon, Citronmeliss

Gör så här
1. Blanda alla ingredienserna till lakritslagret i en kastrull. Värm sakta tills gelatinet har löst sig. Låt svalna. Häll upp i portionsformar. Ställ i frysen så att det stelnar snabbt.
2. Blanda alla ingredienserna till hallonlagret i en kastrull och värm. Sila så att kärnorna försvinner. Låt svalna och häll upp i formarna.
3. Ta fram formarna strax innan servering och stjälp upp. Garnera med hallon och citronmeliss.